vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Hoelang wil u leven onder de wetten van kwakzalverij?


Mijn Tokyo-tweet heeft Van Ranst beziggehouden. Leuk!


Hij doet zelfs geen poging om te weerleggen wat er in de tweet staat. Dat kan ook niet omdat de inhoud ervan gewoon juist is. De man die bestuurder is van een instelling wiens labo’s miljoenen krijgen van Gates gaat het jaarbudget van Viruswaanzin van zowat 17.000 euro voor heel 2020 eens bekritiseren. Hoe klein moet je daarvoor zijn. Overigens, dat budget is en blijft van de V.Z.W. en ik krijg daar geen eurocent van. Zelfs dat kan deze man niet juist vermelden.


Meteen kreeg ik zijn fanclub op mijn dak. Men wrijft zich de ogen uit. Een pak beledigingen, maar niet één die erin slaagt om de werkelijke cijfers te citeren.

Diverse reacties hebben het over de onmogelijkheid dat er in Tokyo 6 mio mensen besmet zijn want in de officiële cijfers voor heel Japan zijn er maar 239.000 gevallen. Een paar anderen verwarren het aantal doden in heel Japan met die in Tokyo. Geconfronteerd met het serologisch onderzoek wordt de studie aangevallen. Geen peer reviews. Alsof dat de tests gaat veranderen. Eéntje komt aangewaaid met een studie naar ziekenhuispersoneel.

Een hele rist fans vindt dat Van Ranst niets te maken heeft met de Belgische cijfers. Een paar anderen wijzen naar de regering, wiens fout het is. Of naar al wie de regels niet gevolgd heeft. Herhaaldelijk worden de politici verweten Van Ranst niet te hebben gevolgd.


De kroon wordt gespannen door een onverlaat die vindt dat uit te cijfers blijkt dat we het goed hebben gedaan want we hebben minder besmettingen dan in Japan. Dat we 20.000 doden hebben, en er in Tokyo maar 500 zijn gevallen, is dus niet zo belangrijk.


Als het niet past in de perceptie over het Van Ranst – kraam dat 50 % van de inwoners van Tokyo seropositief testen, dan wordt dit feit te vuur en te zwaard bestreden.


Mocht ik viroloog zijn, ik zou mij daarover grote zorgen maken. Wetenschappers die een beweging aanvoeren die de realiteit naar hun overtuiging wil ombuigen, gaan regelrecht in tegen de basisbeginselen van dat wat zij beoefenen. Doet mij denken aan de Islam en het creationisme. De virologie als staatsgodsdienst.


Het hoeft dan geen verwondering te wekken dat gegevens die dergelijke virologen verspreiden, totaal werkelijkheidsvreemd zijn. En in dat soort van kwakzalverij gelooft onze regering.2,171 views12 comments

Recent Posts

See All